добре де защо спира само в турнира спира,ако имам проблем дали ще мога пак да влизам .Ето тази вечер 2 пъти спря -6 точки и какво правим и в същото време влизам навсякъде без проблем,според Вас къде е проблема.Ако ми е слаб нета как ще влизам навсякъде а само на турнира стоп.Ако обичате ми обяснете.6 игри си излизал от игра забрана за 36часа.
вече съжалявам че изпратих смс -постоянно губи сървър и ме замества робот(headbang) и познайте губя игри -от 8 игри 6 те ги загубих благодарение на сървъра
Като вляза да цъкам белот, постоянно ми "блокирва" един вид плеъра, дава ми понякога свързване със сървъра, бави ми играта, замества ме робот.
добре де защо спира само в турнира спира,ако имам проблем дали ще мога пак да влизам .Ето тази вечер 2 пъти спря -6 точки и какво правим и в същото време влизам навсякъде без проблем,според Вас къде е проблема.Ако ми е слаб нета как ще влизам навсякъде а само на турнира стоп.Ако обичате ми обяснете.6 игри си излизал от игра забрана за 36часа.
Толкова интересно ми стана интересно тази седмица ,,идеален турнир;; ТАЗИ
Имам проблем сас сарвара влизам в белот изписва ми джаги и до там не ми зарежда повече
как не оправихте тоя сайт беееее
5 игри падам с по 3 валета и 50
че партньорите ми бъгват
аман
как па не бъгнаха СМСите ви скапани
Здравейте, имам същият проблем като на MERLINA27 "Имам проблем сас сарвара влизам в белот изписва ми джаги и до там не ми зарежда повече".
и аз имам същият проблем,като iiibasi_zmiqta и MERLINA27.
днес е сащо не мога да играя няма ли да го оправите вече този проблем
и аз не мога да играя вече трети ден,фанете го оправете тоя сайт най-накрая
вече съжалявам че изпратих смс -постоянно губи сървър и ме замества робот(headbang) и познайте губя игри -от 8 игри 6 те ги загубих благодарение на сървъра
Много ВИ моля престанете с подигравките.Просто не е коректно от ваша страна. Просто не е възможно от 9 - 9 загуби.